Српски бенд распродао четири концерта у Загребу

ГС
Српски бенд распродао четири концерта у Загребу

Српски бенд Буч Кесиди већ је распродао четири од 7 концерата које ће почетком децембра одсвирати у загребачком клубу "Sax". У понуди је још остало мање од 40 одсто улазница за свирке у понедјељак 4., уторак 5. и сриједу 6. децембра.

Након пет распроданих концерата у дворишту "Алу" у Илици 2021. те стадиона "Шалата" у мају ове године Буч Кесиди поново биљеже фантастичне нове резултате у Загребу. Резидентура у Палмотићевој обиљежиће концертни децембар, а долази као круна на велику сезону бенда. Иза Буч Кесидија је успјешна турнеја "Скупи снагу" у склопу које су, осим Загреба, наступили у пуно регионалних градова, да би врхунац дошао с распроданим београдским стадионом "Ташмајдан" пред 10.000 људи.

Такође, бенд је почетком октобра наступио испред 12.000 људи у љубљанској "Арени" у Стожицама, као гости Јокер Оуту, а најављен је и њихов соло концерт у главном град Словеније – у "Кино Шишку" долазе 17. фебруара 2024. Осим представили су и три пјесме са свог надолазећег, трећег студијског албума.

Управо је Загреб један од епицентара њихове популарности гдје бенд у децембру доноси све своје највеће пјесме као што су "Еуфорија", "Кафе апарат", "Лаж", "Скупи снагу", "Субота", "ТИХО", "Цуримо по асфалту" те наравно "Нема љубави у клубу", "Недеља ујутру" и "Ђускање не помаже" те многе друге.

Легендарни клуб "Sax" у Палмотићевој улици прославиће у наредној сезони 25 година рада и обиљежиће то низом интимним клупских концерата великих имена домаће и регионалне сцене.

Преостале улазнице за концерте у понедјељак 4., уторак 5. и сриједу 6. децембра могу се купити у систему Евентим и на благајни клуба "Sax" сваки дан у радно вријеме клуба, а износе 20 евра, наводи "Вечерњи лист".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана