Спрема се нови "Досије Икс" - али без Молдера и Скали

ГС
Foto: imbd

Од средине 90-их до раних 2000-их, ако сте имали проблем са стварима које се дешавају ноћу, необјашњивим појавама или великим владиним завћерама, није било бољег двојца које бисте могли да питате о чему је ријеч од ФБИ агената Фокса Молдера и Дејне Скали.

Захваљујући њима "X Files“ је постала једна од најинтригантнијих серија током деценије. Па, сада бисмо могли да се вратимо у тај свијет, иако Молдер и Скали можда неће учествовати. Најновија ексклузива Giant Freaking Robot из њиховог поузданог и провереног извора каже да је нова серија "X Files” " тренутно у развоју.

Детаљи о овој серији још су штури, а серија је очигледно у врло раној фази развоја. Чини се да је мало вјероватно да ће се главни глумци Дејвид Духовни и Џилијан Андерсон вратити у серију, иако је Духовни недавно изјавио да "нема ништа против ако Крис Картер то буде хтио".

Али с обзиром на нови талас садржаја који ових дана гађа прије свега стримере, вјероватније је покретање сасвим нове серије с истим називом, или нешто што би требало да буде наставак. Како преноси Giant Freaking Robot, више детаља знаће се ускоро, преноси Б92.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана