Спектакл који ће уздрмати регион: Наташа Беквалац, Драгана Мирковић и Негујмо журка на Кастелу (25-27. јул)

Г.С.
Спектакл који ће уздрмати регион: Наташа Беквалац, Драгана Мирковић и Негујмо журка на Кастелу (25-27. јул)

Највећи фестивал „Љетне ноћи" трећу годину заредом одржава се на бањалучкој тврђави Кастел од 25. до 27. јула, у организацији маркетинг агенције Europhia. Са програмом који је објављен за ову годину гарантовано ће надмашити прошлогодишњи феноменални успјех и пружити незаборавно искуство свим посјетиоцима.

Судећи по интересовању, већ сада је јасно да ће фестивал привући више од 20.000 посјетилаца из цијелог региона. С обзиром на прошлогодишњу одличну посјећеност и успјех, овогодишње издање „Љетних ноћи" биће спектакл са још већом продукцијом, импресивнијом бином и најсавременијим звучним и свјетлосним ефектима.

Прву ноћ фестивала у четвртак, 25. јула, отвориће Наташа Беквалац, са својим највећим концертом у Бањалуци до сада, који под отвореним небом гарантује незапамћено добар провод и посебан доживљај музике и емоција који ћете дуго памтити.

Друга ноћ фестивала, у петак, 26. јула, резервисана је за Негујмо журку. На прошлој НМСЈ журци више од 8000 људи пјевало је у глас, а овогодишња журка уз два госта изненађења има план да је надмаши и направи још бољу атмосферу.

У суботу, 27. јула, фестивал ће затворити музичка дива Драгана Мирковић са својим највећим концертом у Бањалуци до сада. Регион је у мају свједочио музичко-сценском спектаклу, у склопу којег су распродате двије арене у Загребу, као и двије арене у Београду, а сада је ред на Бањалуку да се препусти магији Драгане и њених легендарних и безвременских хитова.

Europhia ће за потребе овог фестивала тврђаву Кастел претворити у највећи OPEN AIR CLUB на Балкану, пружајући јединствено искуство које ће унаприједити туристичку понуду Бањалуке. Ове године са још бољим амбијентом и врхунском продукцијом која ће засигурно надмашити сва очекивања.

Интересовање је велико и организатори очекују распродат Кастел током све три вечери фестивала. Преостале улазнице су у продаји на www.gigstix.ba  , Тргу Крајине, у Caffe Sudnica Цаффе Судница и Поштама Српске у Бањалуци.

Више информација сазнајте на званичном webite-у https://euphoria.marketing/events  и бројевима телефона +387 66 11 22 88 и +387 66 11 22 99 (Viber, WhatsApp).

Припремите се за три ноћи пуне музике, забаве и незаборавних тренутака на тврђави Кастел.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана