Смрт славног музичара је и даље мистерија, а сада је његова дjевојка открила детаље

Агенције
Смрт славног музичара је и даље мистерија, а сада је његова дjевојка открила детаље

Собарица луксузног хотела Карл Риц у Сиднеју никако није могла да отвори врата собе 524. Када је коначно успjела, видела је језив призор. Оно што је блокирало врата било је беживотно тijело Мајкла Хачинса, фронтмена групе "Ин ексес". Око врата му је био обмотан каиш.

То се догодило у новембру пре 22 године. Мајкл је имао 37 година када је одлучио да се убије. Иако се дуго сумњало да се случајно убио током мазохистичке сексуалне игре, истрага је потврдила да је имао намjеру да себи прекрати живот, пише Дејли мејл.

У то врijеме био је у вези са Полом Јејтс, која је због њега оставила музичара Боба Гелдофа, с којим је имала три ћерке.

Мајкл је био у депресији, а за тренутак се помислило да га је рођење ћеркице Тајгер Лили извукло. Међутим, то је био почетак пута у коначну трагедију.

Пред саму смрт позвао је своју прву дjевојку Мишел Бенет, која је послijе рекла да је "плакао као мало дijете и био веома узрујан".

Хачинс је годинама био је зависан од лijекова и тешких дрога, али то није био једини узрок његовог пута у пропаст.

У новом документарцу 'Mystify: Michael Hutchence', његова бивша дјевојка, супермодел Хелена Кристенсен открила је да постоји још један драматичан тренутак који је обиљежио музичарев живот, пише Дејли мејл.

Једне ноћи 1992. године Хелена и он су се возили кући на бициклима и стали су да успут поједу пицу. Мајкл је стајао усред уске улице кад је поред њих прошао таксиста који је заурлао да се помјери. Потпуно слуђен изашао је из аутомобила и ударио Мајкла у лице. Музичар је пао и ударио главом о ивицу тротоара.

"Онесвијестио се. Почела је да му цури крв из уста и ува, мислила сам да је мртав", испричала је Хелена.

Кад је у болници дошао себи, одбио је даљу помоћ љекара и отишао је кући. Хелена каже да је мјесец дана лежао и био на тешким мукама.

Након тога више никад није био онај стари. Имао је честе промјене расположења, био је агресиван и још депресивнији него пре. Изгубио је чуло мириса и укуса и због тога је био очајан. Од Хелене је тражио да о томе никоме ништа не говори.

"Од дивног, брижног мушкарца с којим сам се савршено слагала, постао је друга особа. Више нисам могла тако и на крају смо раскинули, а он је ускоро почео везу с Полом Јејтс", испричала је.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана