Славни бенд Тhe Police, поново издаје koncertni филм "Around The Around" VIDEO

Б.П.
Славни бенд Тhe Police, поново издаје koncertni филм "Around The Around" VIDEO

ЛОНДОН- Чувени британски састав Тhe Police, поново издаје документарни филм "Around The Around" из 1982. године са новим звуком и материјалом.

Ово издање названо "The Police: Around the World Restored & Еxpandend",  доноси обновљену слику и ремастериризован звук, као и комплетним извођењем четири бонус пјесме представљене у документарцу.

Првобитно објављен на ВХС-у, касније доступан на ласерском диску, филм је забиљежио чувени британски састав, како креће на своју прву свјетску турнеју. Комбинација наступа и личних снимака иза сцене довела је до тога да Стинг , Енди Самерс и Стјуарт Копланд истражују Јапан, Хонг Конг, Аустралију, Индију, Египат, Грчку, Француску, Јужну Америку и САД. Филм ће се по први пут представити филм на ДВД-у и Блу-реј диску. У филму су представљене изведбе класичних хит пјесама као што су: "Walking on the Moon", "So Lonely", "Don't Stand So Close to Me", "Can’t Stand Losing You" и "Roxanne". Додатно, сет ће укључивати никада раније објављен звук уживо са турнеје, доступан на пропратном ЦД-у или ЛП-у. Гитариста Енди Самерс каже у пропратним материјалима

-Попут Наполеона, жељели смо свијет. Из неуредне и ватрене атмосфере у Лондону у то вријеме, осмислили смо идеју да обиђемо цијели свијет и снимимо цијелу авантуру. Барем, колико знамо, ниједан рок бенд то није урадио. Имали смо отприлике довољну популарност да добијемо резервације широм свијета, одсвирамо концерте и да то снимимо камером-рекао је Самерс.
Документарац званично излази 20. маја и сада је доступан за преднаруџбе .
 

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана