Славни бенд "AC/DC" издаје илустровану књигу за дјецу: Абецеда на рокенрол начин

Б.П.
Славни бенд "AC/DC" издаје илустровану књигу за дјецу: Абецеда на рокенрол начин

СИДНЕЈ-Легендарни аустралијски рок бенд "AC/DC" издаје илустровану књигу за дјецу под називом " Тhe AC/DC High-Voltage Alphabet".

Илустрована од стране Пола Мекнила, то је пета у низу дјечјих сликовница које је објавила аустралијска компанија "Love Police", након књига "Never Mind Your Ps and Qs", "Here’s the Punk Alphabet", "M Is For Metal" и "Country and Western Alphabet Book".

-Од једног од највећих рокенрол бендова у историји, долази и најрокерскија абецеда икада. Придружите се Ангусу, Малколму, Бону, Брајану и момцима у класичној шетњи кроз абецеду. Свака страница искаче са цртежима, хумором и историјом бенда док се спуштате аутопутем до учења - пише у најави издавача.

До сарадње је дошло након што се Ангус случајно дочепао књиге ""M Is For Metal" док је био у Аустралији током пандемије и одушевио се њеним идејама, па је контактирао Брајна Таранта, шефа "Love Police" и разговори су прешли са прича на писану ријеч.

-Била ми је част радити на овој књизи, а то што сам био повезан са Ангусом због правих ствари чини је још посебнијом. Да, то је књига за дјецу, али сваки фан групе и музике ће пронаћи нешто за себе на свакој страници- рекао је Таранто.

Последњи студијски албум бенда "Power Up" изашао је 2020. године и стигао је директно на врх листа у САД, Великој Британији  и Аустралији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана