Славица Ангелова побједник "Звезда Гранда": Рокерка одушевила публику

Г.С.
Славица Ангелова побједник "Звезда Гранда": Рокерка одушевила публику

У великом финалу музичког такмичења "Звезде Гранда", које је синоћ одржано у Београду побједу је однијела Славица Анђелова из Македоније.

Саша Поповић, је испред "Гранд" продукције, прогласио појбедника, а Славицин ментор Ђорђе Давид није могао сакрије срећу и одушевљење због тријумфа, те је потпуно био у трансу.

Пјевачица моћног гласа, пред проглашење побједника није могла да сакрије трему, па се тресла сва.

У финале популарног такмичења ушло је укупно 17 кандидата. Од њих седамнаест у суперфинале су ушли кандидати Славица Ангелов из Македоније, којој је ментор Ђорђе Давид и Драган Ђурић из Добоја, коме је ментор Цеца Ражнатовић.

Велика награда за победника

Иначе, побједник музичког шоу програма "Звезде Гранда", освојио је много више од титуле најбољег пјевача ове сезоне.

Првопласираног кандидата продукција "Гранда" наградила је пјесмом и спотом, као и комплетним маркетингом, а уз то ће му бити поклоњен и аутомобил марке Фиат Типо.

За титулу најбољег такмичили су се: Џенан Ракић, Мартина Јозиновић, Ненад Костов, Маја Јевтић, Петар Булатовић, Лидија Матић, Славица Ангелова, Нејаз Неки Рамчевски, Амна Јусић, Хамза Гушић, Ксенија Тану, Игор Кнежевић, Санела Хасић, Милан Букилић, Ивона Дамјановић, Семир Џанковић и Драган Ђурић, преноси Блиц.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана