„Синхро" и „План Б" отварају „Туборг Гарден Фест"

Г.С.
„Синхро" и „План Б" отварају „Туборг Гарден Фест"

Стиже четврти по реду „Туборг Гарден Фест". Љетна башта Приједор у Старом Граду у Приједору, 5. и 6.јула постаје епицентар урбаног ритма и одличне енергије.

Част да отвори овогодишњи "Туборг Гарден Фест"  имаће група "Синхро" из Новог  Града, који су својим концертом одушевили приједорску публику и прошле године. Фронтмен групе Младен Јањетовић истиче да је "Туборг Гарден Фест" једна велика прилика да се публици представе и локални бендови и да му је велико задовољство што ће прве фестивалске вечери "Синхро" бити предгрупа  великим извођачима, као што су Парни ваљак, Детоур, Миле Кекин и Краљ Чачка.

 "Овог љета публици на "Туборг Гарден Фесту" припремили смо репертоар, који се састоји од највећих хитова Ex-Yu група, као што су Азра, Ван Гогх, Партибрејкерс и многи други", додао је Јањетовић.

 Друго фестивалско вече отвориће приједорски бенд "План Б". Овај петочлани састав је настао 2021.године и углавном свирају домаће и стране рок пјесме.

"Тренутно радимо на својим првим ауторским пјесмама и част нам је што ћемо имати прилику да их представимо публици на једном великом фестивалу,  као што је "Туборг Граден Фест" у Приједору", поручио је Максим Бојић, члан бенда.

"Позивамо публику да дође у што већем броју на нашу свирку, јер поред наших пјесама, свираћемо неке од највећих домаћих и страних хитова, а нећемо заборавити ни пјесме локалних бендова, који нажалост више не постоје. Видимо се 6.јула у Љетној башти", поручују чланови бенда План Б.

Након наступа ових младих музичара, у суботу, 6.јула на "Туборг Гарден Фесту" наступиће Грше, Who See, Мортал Комбат и Београдски синдикат.

Започните љето на најбољи могући начин. Обећавамо доживљај љетне баште у сваком смислу те ријечи, башту испуњену зеленилом, великим хитовима, фантастичном енергијом и узаврелом атмосфером.

Продаја једнодневних улазница за овогодишњи „Туборг Гарден Фест" по цијени од 20 КМ је у току, а уколико не желите пропустити ни једну фестивалску ноћ, дводневну улазницу и даље можете купити за само 30 КМ на гигстиџ.ба и продајним мјестима Gigstixa. Од 24. јуна своје карте моћи ћете купити и на Тргу мајора Зорана Карлице у Приједору. Уз купљену карту, бесплатно можете користити превоз Жељезница РС за вријеме фестивала.

За више информација пратите нас на www.gardenfest.net, али на Facebook и Инстаграм страницама фестивала.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана