Серија The Witcher запалила торенте

Agencije
Серија The Witcher запалила торенте

Критичари су распамећени серијом која ће "прешишати причу из Вестероса", а тренутно је оцјена, након само два дана од премијере, чак 8,8 на ИМДБ сервису.

Рекло би се да, и поред спорадичних оспоравања неких уредника гејминг медија, мада серија није рађена по играма, него по књигама, The Witcher с правом улази у другу сезону снимања, која је најављена недавно.

Кад је нешто тако популарно, наравно да ће се торенти умјешати у то - пре или касније, а обично је то колико год је могуће прије. Овог пута на пиратском биоскопу већ се увелико приказују све епизоде првог серијала, укупно осам, у високој резолуцији са око 1.000 "сидера" по свакој, што је одличан резултат након само два дана у етру.

Ово не говори само о томе колико је серија популарна, него и о томе колико је систем стриминга још увијек рањив и практично потпуно незаштићен од пиратерије.

Нетфликс, на чијем сервису се емитује The Witcher, није још увијек кренуо у лов на оне, који су украли серију и ставили је онлајн, али је, према писању Торент фрик сајта, постао чланица још једног антипиратског удружења. Нетфлиx настоји да се у будућности боље заштити од копирања, али још увек остаје непознато како то планира да постигне, али знамо да је ово удружење имало успјеха у сузбијању пиратерије, на интернету посебно, широм Европе.

У међувремену, милиони корисника на Попкорн Тајм сајту и сервису без проблема прате најновија Нетфликс, али и сва холивудска остварења у врхунској слици и звуку, без ознака канала или “скринер“ наљепница.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана