Састав "Буч Кесиди" објавио спот за пјесму "Скупи снагу“

Б.П.
Foto: Емилија Станишић

ПАНЧЕВО - Састав "Буч Кесиди" из Панчева објавио је нови сингл и спот за пјесму "Скупи снагу". Ово је други по реду сингл са новог албума на којем бенд тренутно ради.

Спот за сингл сниман је аналогно на филмској траци, режију спота потписује Ведрана Вукојевић док је директор фотографије Лука Трајковић.

Чланови бенда Лука Рацић и Зоран Зарубица објашњавају да тематски и стилски сингл “Скупи снагу” открива да нови албум у односу на пријашњи говори о односима двије особе без гужве око њих, о успонима и падовима тих односа, те о осјећајима која произилазе из тога.

Састав поред новог сингла тренутно промовише и велике концерте у региону за којима влада велико интересивање. Наиме, пола капацитета загребачког стадиона "Шалата" распродан је у једном дану, док је за концерт на стадиону Ташмајдан у дану продано скоро 2000 улазница, а фан пит зона је распродана.

 -Веома нас радује добра реакција публике и са истим нестрпљењем очекујемо концерте у Загребу, Новом Саду и Београду. Потрудићемо се да приредимо незаборавно вече и да публика оде са концерта задовољна. Ускоро спремамо још једно изненађење, једну мини турнеју и концерт у Сарајеву, али те детаље ћемо објавити ускоро - поручују Зоран и Лука.

"Буч Кесиди" је без сумње најзначајније регионално музичко име у задњих неколико година. Нови албум долази након великог успјеха албума “Еуфорија” и истоимене турнеје са којом су обишли све земље бивше Југославије, произвели огромно интересовање и распродали рекордних пет концерата у Загребу.

Албум је уврштен на листе најбољих издања те године, донио им је номинацију за награду "ИМПАЛА" за најбољи независни европски албум, а бенд је снимио и први концертни филм “Буч Кесиди: Еуфорија уживо”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана