Саша Матић заказао велики концерт у Сарајеву, у дворани Зетра

Г.С.
Саша Матић заказао велики концерт у Сарајеву, у дворани Зетра

Саша Матић, велика музичка звијезда, наступиће 8. марта 2024. у хали Зетра у Сарајеву, најављено је из агенције "Travel 4 Fun"

Саша је већ наступао пред сарајевском публиком, те је тада оборио рекорде посјећености у Зетри.

Већ две деценије, Саша Матић важи за једног од најбољих пjевача на нашој музичкој сцени, који је тај имиџ изградио захваљујући свом великом професионализму, харизматичности, добрим пjесмама и изванредном и јединственом гласу.

Овај концерт, који ће по много чему бити јединствен и аутентичан, представљаће „репризу" спектакла, као и промоцију новог албума „Кад прође све"  и наравно велики успјех дугогодишње успјешне каријере једног од најквалитетнијих и најпопуларнијих пјевача домаће фолк сцене, препознатљивог по великом броју хитова, одличним вокалним могућностима и доброј атмосфери на концертима и наступима како региону, тако и у иностранству. 

Саша Матић се великом брзином пробио до звијезда, захваљујући добром гласу и пјесмама. Завршио је нижу и средњу музичку школу, а први сусрет са публиком имао је давне 1994. године у Београду. Одмах по снимању првог албума 2001.године, одржао је спектакуларан концерт у препуном Дому Синдиката сто је потврдило његов квалитет и популарност јер су ријетки они који само једним албумом стекну огромно повјерење публике. Побједио је на Будванском фестивалу 2003. године са пјесмом „Мој град", са којом је исте године освојио прво мјесто и на фестивалу „Охридски Трубадури" у Македонији. У то вријеме, сан сваког пјевача је био да до посљедњег мјеста напуни Сава Центар, што је Саши Матићу пошло за руком 2003. године послије објављеног трећег албума. Снимио је многобројне дуете, гостовао великом броју пјевача на концертима, освојио многобројне награде за пјевача године, хит године и албум године...Његови велики  хитови су: „Маскара", „Кад љубав закасни", „Неке птице никад не полете", „Ко те љуби ових дана", „Рузмарин", „Поклоните ми њу за рођендан", 

„Ко си ти" , „Кад продје све"као и многи други. Други по реду Сасин концерт у сарајевској Зетри гдје се опет очекује рекордна посјећеност биће СПЕКТАЛ налик ономе од прије пет година године, када је Зетра била распродата 20.дана унапријед, а опет бице сацињена потпуно новим сегментима продукције како свјетлосне тако и звуцне која до сада није видјена на нашим концертима. 

Клубова, сплавова, прослава и кафана било је много, а жеља за великим концертима је за сваког извођаца посебна и једна, као и да буде најбољи у свом послу колико је то могуће. За Сашу не постоји немогуће, баш зато је наш слиједећи заједнички циљ  ЗЕТРА - Сарајево 08.март 2024. и обарање сопственог рекорда!

Карте за овај концерт мозете купити on line na kupikartu.ba и на продајним мјестима, као и у слободној продаји: Артикулација плато Скендерија, артикулација БКЦ, Ферхадија (испред тржнице)

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана