Саша Матић објавио десети албум

ГС
Foto: novosti.rs

Чекању је дошао крај. Музичка звијезда Саша Матић објавио је нови албум „Два живота“ након четири године паузе. Десетим по реду албумом Саша обиљежава двадесет година професионалне каријере.

На овом издању налази се тринаест нових пјесама и једна стара коју је Саша објавио у претходим мјесецима.

Саша иза себе има бројне дуете са колегама из музичке бранше, а сада је услиједила сарадња са чувеном пјевачицом Јеленом Розгом са којом је Саша снимио дуетску пјесму „Ти и ја“.

Али ту није крај изненађењима, премијерно на „Два живота“ налази се пјесма „Чујем да се ових дана удајеш“ коју је Саша снимио за серију „Убице мог оца“, а публика ће претпремијерно моћи да је чује већ данас.

Како ништа није желио да препусти случају Саша је за потребе овог пројекта ангажовао тренутно најбоље музичке зналце, а пјесме су радили: Јелена Трифуновић, Боја Васић, Саша Николић, Милан Милетић, Милош Рогановић, Атеље Траг, Млађан Динкић, Ангеллина, Пеђа Меденица, Сале Милошевић, Жељко Васић и многи други.

Једну од посљедњих пјесама која носи назив „Небитно“ пред смрт написала је Марина Туцаковић, а мелодију је урадио Дамир Хандановић.

Саша ништа није желио да препусти случају већ је за скоро сваку нумеру урадио спот.

Пријатељ новог албума “Два живота” Саше Матића је компанија Телеком Србија.

– Веома сам срећан и поносан што послије неколико година рада на албуму могу да изађем у јавност и покажем шта је оно на чему сам са мојим драгим колегама предано радио толико дуго. У времену хиперпродукције није било лако направити албум и пронаћи нешто ново, али мислим да смо ми у томе успјели. Имали смо бројне отежавајуће околности које су нам задавале муке, али смо се изборили лавовски. Овај дан је посебан за мене и са нестрпљењем ишчекујем да чујем коментаре која је ваша омиљена пјесма – изјавио је Матић овим поводом.

Са друге стране, Саша ће у најлуђој Новогодишњој ноћи наступити у београдском хотелу „Хајат“, који је распородат прије 15 дана, подсјећа Блиц.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана