Шакира најавила нову пјесму "Don't Wait Up", излази 16. јула

ГС
Foto: Instagram

Шакира је у "трендингу" широм свијета након што је најавила излазак новог сингла под називом "Don't Wait Up", који би требао бити објављен 16. јула. Ово ће бити први сингл пјевачице на енглеском језику још од 2016. године.

  Колумбијска звијезда почетком седмице наговијестила је скори излазак промијенивши профилне фотографије својих друштвених мрежа те постављањем везе за пријевремено "спремање" нове пјесме.

У уторак поподне нову музику најавила је објављивањем видеоснимка "разговора" на телефону који завршава реченицом "Don't Wait Up", алудирајући на назив пјесме.

Видео најаве праћен је кратким звучним исјечцима пјесме, која би требала бити први сингл пјевачице на енглеском језику од 2016. године.

Најава није била потпуно изненађење јер је Шакира на новим пјесмама радила од почетка 2020. године, када је увјеравала фанове да је продуктивна током трајања карантина.

"Прочитала сам ваше твитове са наређењима" нашалила се 44-годишњакиња у објави на Инстаграму након што су фанови писали како желе нове пјесме.

Прошле су четири године од објављивања Shakirinog Grammyem награђеног албума "El Dorado", а 2019. године Шакира је објавила "Shakira In Concert: El Dorado World Tour",документарни филм који је приказао њену повреду гласница због које је могла завршити каријеру, као и њен тријумфални повратак.

Иако није представљала властите пјесме, у претходном периоду нашла је времена да објави неколико сарадњи укључујући "Me Gusta" и "Girl Like Me" са Black Eyedуз помоћ Anuela AA.

"Don’t Wait Up" ће наводно бити водећи сингл са Шакириног још неименованог 12. студијског албума, преноси Кликс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана