С ким је Чола изгубио невиност?

Мондо
С ким је Чола изгубио невиност?

Пјевач је једном приликом открио ко му је била прва.

Здравко Чолић је од самог почетка каријере важио за огромног заводника. Жене су лудјеле за њим и врисктале на концертима када би се појавио.

Додуше, иако је данас у озбиљним годинама, чувени Чола је и даље "болна тачка" многим дамама, иако је пјевач годинама у складном браку са супругом Александром с којом има двије кћерке, Уну и Лару.

Међутим, прије него што ће се скрасити крај ње, Чолу су повезивали са многим ватреним "цицама", а пјевач је једном приликом открио и с ким је својевремено изгубио невиност.

- Први секс сам доживио с једном чобаницом на ливади. Нисам ја џабе Босанац! Около је био неки камењар, у близини рјечица, чиста идила. Тим сеоским дјевојкама које су чувале овце, као дијете из града био сам јако симпатичан. Мени је и прије тога сексуалност висила у зраку. Крај Мостара постоји мјесто Потоки гдје су ме више пута 'нападале' старије дјевојке, испричао је Здравко једном приликом.

- Једна од њих с великим грудима и малом задњицом доста ми се свидјела. То је било нешто стварно дивно и незаборавно, али никако није дошло до контакта. Не знам због чега, је ли што сам отишао два дана раније па ме није успјела обрадити како треба или је нешто друго било у питању, али ту се на крају ништа није догодило. Морао сам причекати чобанску варијанту која је за мене потпуно нормална и узбудљива као и пастирски рок, завршио је Чола своју интимну причу, пише Мондо.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана