Рокенрол празник уз бајкере на Кастелу

Глас Српске
Рокенрол празник уз бајкере на Кастелу

Није ни све у шутки и урлању. Ово је цивилизована публика. Ја сам Титов пионир и тако одгајан одгајан. Ја сам она генерација која пати за Бањалуком на исти начин као што пати за Приједором, Јајцем и Љубљаном.

Раније су биле неке ствари којих више нема и са којима моја генерација не може никако да се сложи. Због тога смо урадили све оно чега је рокенрол бастион.

Рекао је ово музичар Ђорђе Давид, који је протеклог викенда наступио на 5. Бањалучкој моторијади у организацији Мото-клуба “Исток” из Бањалуке са саставом “Деат сав”.

Сви љубитељи двоточкаша, рокенрола и добре забаве имали су прилику да уживају у више од 20 часова свирке уживо и, осим дневних и пратећих дешавања, уз “Зид смрти”, који се у Бањалуку вратио након двадесет година, свим посјетиоцима је приређен прави бајкерски рокенрол спектакл.

На манифестацији су наступили и састави “Коб”,  “Фјужна пруга” и “Класик рок октет”, “Металика трибјут бенд”, “Ајрон мејдн трибјут бенд” и “Епилог”

- Свирка је одлично прошла. Имали смо сјајну комуникацију са публиком, презадовољни смо. Планирамо да свирамо још више - казао је Вања Цвијановић, пјевач и гитариста бенда КОБ.

Оно што је била посебна занимљивост за многе је и поменути “Зид смрти”.

- “Зид смрти” је чувар традиције и симбол адреналина на точковима, амбасадор вожње и непревазиђеног стила. Опјевани у чувеном хиту “Атомског склоништа”, паклени возачи, ту су да подсјете на нека фина давна времена - навели су раније организатори.

Што се ове године тиче, моторијаду су посјетили и бајкери који су стигли из више од 20 земаља свијета, а за све посјетиоце био је обезбијеђен дневни програм који је реализован на више локација у граду,  а са сврхом промовисања исконског уживања у стилу правих бајкера који цијене искрено пријатељство, квалитетно дружење и живот по јединственом бајкерском коду у којем доминирају поштовање, поштење и братство, који не могу да се купе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана