"Ритам нереда" у Бањалуци 2. децембра

Г.С.
"Ритам нереда" у Бањалуци 2. децембра

БАЊАЛУКА - Бенд "Ритам нереда", један од најпродуктивнијих и најбескомпромиснијих домаћих састава своје генерације који ради од 1987. године, 2. децембра наступиће у бањалучком КСБ-у.

- Синоним су за гласну, брзу, чврсту и енергичну свирку са стилски укрштеним панк, метал и хард кор звуком. Колекцију легендарних пјесама као што су "Пут безнађа", "Црно је све", "Не", "10 година", "Хиљаде", "Сећања", "Херој" и многе друге ћете увијек моћи да чујете на њиховим наступима које ће заједно са публиком пјевати гласно - саопштили су организатори.

"Ритам нереда" је својом обимном дискографијом, многобројним издањима и реиздањима у више од 30 година дугој каријери увијек имао велику базу фанова и за балканске услове високе тираже, представљајући риједак примјер ауторски веома плодног састава са врло култним репертоаром.

- Чист и бескомпромисан квалитет потврђују и, између осталих, Хенри Ролинс и Бил Гоулд који су послије слушања њихових концерата тражили да се упознају са бендом. "Ритам нереда" биљежи и наступе са таквим величинама какве су "Моторхед", "Ред хот чили пеперс" и други - наводе организатори.

Улазнице по цијени од 15 КМ у продаји су од понедјељка.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана