Рекордно интересовање за Бања Лука Фест: Хаусер и Бијело Дугме распродати, још мало улазница за треће фестивалско вече

Г.С.
Рекордно интересовање за Бања Лука Фест: Хаусер и Бијело Дугме распродати, још мало улазница за треће фестивалско вече

Фестивал који на сцену бањалучке тврђаве Кастел доводи највеће домаће и свјетске звијезде, ове године забиљежиће рекордну посјећност. Концерт ХАУСЕРА, свјетски познатог челисте који отвара Бања Лука Фест, распродат је већ мјесец дана унапријед, а да изазивају исту еуфорију могу се похвалити и рок великани Бијело Дугме.

- Показало се да локална, али и регионална публика, препознају мисију Бања Лука Феста што доказује овако велико интересовање публике. Већ сада знамо да ће сједећа платформа, која се само за ову прилику гради на тврђави Кастел, бити испуњена до посљедњег места током цијелог фестивала. Улазнице за прво и друго вече су распродате, а подједнако велики одзив публике очекујемо и треће вечери. Наш фестивал његује традицију премијера: код нас је премијерно изведен концерт Zdravko Čolić Simphonic, по први пут у Босни и Херцеговини публика је слушала концерте Marize, Луз Касал и Yasmin Levy, па нас тако и ове године очекује истинска премијера, концерт "Симфонија удвоје". У питању је  заједнички наступ славног умјетничког пара, Јелене Томашевић и Ивана Босиљчића у пратњи Симфонијског оркестра Народног позоришта Републике Српске. - најављују организатори.

Фестивал се отвара у четвртак 4. јула и траје до суботе 6. јула. Поред одличног концертног програма, све посјетиоце очекује црвени тепих и афтер партy-ји на крају сваке вечери. Традиционално, поред звијезда на сцени, фестивал ће посјетити бројне глумачке, музичке и телевизијске звијезде које ће концерте пратити из првих редова.

Преостале улазнице могу се купити путем онлине система www.kupikartu.ba  , у агенцији Stars&More Jevrejska 6 или на платоу испред РК Боска.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана