Регионалне музичке звијезде на „Туборг Гарден Фесту"

Г.С.
Регионалне музичке звијезде на „Туборг Гарден Фесту"

Парни Ваљак, Београдски синдикат и Грше затрешће град на Сани овог љета. Јесте ли спремни за најјачи „Туборг Гарден Фест" до сада?

 У срцу града, гдје се музика спаја с душом, гдје ритам обликује емоције и гдје се рађа чаролија стиже четврти по реду „Туборг Гарден Фест".  Љетна башта Приједор, 5. и 6.јула постаје епицентар урбаног ритма и одличне енергије.

 Овогодишњи фестивал доноси програм, који ће одушевити све љубитеље квалитетног звука. Фестивал ће отворити  бенд „План Б", а потом ће наступити Ненад Марић, широј јавности познатији  под именом Краљ Чачка, академски сликар, пјесник и кантаутор. Исте ноћи по први пут у Приједору публици ће се представити Детоур са својим највећим хитовима, укључујући увијек актуелну и протестну пјесму „Бирам", а атмосферу до усијања ће довести Миле Кекин, некадашњи фронтмен култног загребачког панк-рок бенда "Хладно пиво". Исто вече наступиће легендарни Парни Ваљак, који први пут стиже у Приједор. Са новим пјевачем Игором Дрвенкаром, који обећава да ће донијети свјежу енергију и динамику њиховим легендарним хитовима, Парни Ваљак направиће атмосферу за памћење.

 У суботу 6.јула, другог дана фестивала, свираће група "Синхро" из Новог Града, који је фантастичну свирку имао и на прошлогодишњем фестивалу, а потом у Љетну башту стиже динамични хип-хоп дуо из Црне Горе „Who See " , те хрватски репер Грше, једно од водећих имена нове домаће хип-хоп генерације, познат по својим брзим римама, заразним беатовима и бескомпромисном ставу. За љубитеље метал/панк звука наступиће београдски Мортал Комбат.  Велики наступ  култног хип хоп састава Београдског синдиката, који је познат по јединственим друштвеним порукама, а посебно концертима, који се описују као легендарни, обиљежиће овај регионални музички догађај.

  Означите 5. и 6. јул у календару и припремите се за незаборавно „Туборг Гарден Фест" искуство. Дводневне улазнице по промотивној цијени од 30 КМ доступне су путем сервиса Гигстиџ.ба, као  и на продајним мјестима Гигстиџа.

  За више информација пратите нас на www.gardenfest.net, али на Facebook и Инстаграм страницама фестивала.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана