Рајф Фајнс и Бранка Катић у филму "Кингсман: Почетак"

Tanjug
Рајф Фајнс и Бранка Катић у филму "Кингсман: Почетак"

Акциона комедија "Кингсман: Почетак" наћи ће се у биоскопима 13. фебруара сљедеће године, а редитељ Метју Вон је ријешио да направи велики свјетски хит повјеривши главну улогу познатом британском глумцу Рајфу Фајнсу.

Као војника из Првог свјетског рата, гроф од Оксфорда иступа у улози главног творца прве независне обавјештајне службе Кингсман и заједно са младим Конрадом удружује се, како би се супротставили застрашујућем непријатељу, чувеном руском мистику Распућину.

У претходна два филма "Кингсман: Тајна служба" и "Кингсман: Златни круг" фиктивна британска обавјештајна служба успјева да преживи скоро све недаће, било да је ријеч о машинерији која мијења човјеков ум или опасној епидемији дроге.

Иако џентлмени по изгледу, чини се да организација Кингсман није нужно почела с добрим намјерама и племенитим људима.

Питање је да ли њихово припадање племству потиче из витештва или из љуте немилосрдности.

Једна од улога припала је нашој глумици Бранки Катић, а осим Рајф Фајнса и Хариса Дикинсона, у осталим улогама нашли су се и Стенли Тучи, Рис Иванс, Метју Гуд, Џема Артертон и други.

Иако нешто другачија глумачка постава него у претходна два филма, ауторски дуо остао је исти.

Редитељ Метју Вон и сценаристкиња Џејн Голдман заједно су припремили овај посљедњи наставак франшизе, овај пут потпуно измишљен за разлику од прва два дијела инспирисана књигом "Тајна служба" писца Марка Милера.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана