Публика са Јосипом Лисац удисала музику на Нектар ОК Фесту

Александра Маџар
Публика са Јосипом Лисац удисала музику на Нектар ОК Фесту

Пјевајући стихове "једна младост, један свијет наде" величансвена Јосипа Лисац најбоље је описала емoцију којом дише Нектар ОК Фест, љепотом младости која дође на фестивал и снагом простора на којем се одржава, на којем су неки посебни људи писали историју и оставили свијет наде.

- Сви се волимо кроз музику и не постоји ни једна ријеч изнад. Музика је љубав - поручила је публици жена чије име оправдава постојање придјева „посебан".

Јосипа Лисац била једна од  звијезда прве вечери  Нектар ОК феста и било је „тисућу разлога" којима је то доказала. Довољно је изговорити њено име, да се чује и види њена јединственст на сцени.

Пјеваући своје највеће хитове, који су добили неки нови ритам уз  аплаузе и  овације публике, послала је снажну поруку свима који су били ту, да срце добрих људи куца кроз музику.

Запажене наступе имали су и бендови „Дел арно" и „Дисциплина кичме" који са Јосипом дијеле титулу звијезда вечери. Тјентиште је музика и све око нас и у нама пјева. Тако ће бити данас и сутра.

Фестивал је отворен наступом Nebs Jack и G. Edda на "OK Summer Stage". Прве звуке електронске музике љубитељи ових ритмова дочекали су расплесани у базену који је уврштен на мапу највећих природних базена у Европи. DJ-еви су се на овој бини смјењивали све до 18 часова, а у међувремену је почела журка у кампу на "ОК Stage" наступима "Justin’s Johnson ", а потом и "Straight Jackin "-а.

Предгрупа на главној бини "Маљчики" – трибуте банд "Нови талас" загрејала је публику за наступ популарне београдске реге групе "Дел Арно Банд".

Журку, која је трајала до раних јутарњих часова, на Afer Party -ју, на "ОК Stage", наставио је Coyote.

Љубитељи седме умjетности могли су да уживају на "ОК Cinema Stage"-у уз филм "Sing Street ".

- Организацијом нашег фестивала смо показали да је НП Сутјеска идеална дестинација за младе, јер поред добре музике и забаве на Нектар ОК Фесту, изузетан утисак на посјетиоце оставио је јединствен природни амбијент у којем се фестивал реализује, што и јесте био наш циљ од самог почетка - казала је портпарол фествала ОК Феста, Каролина Каралић.

Вечерас наступају ТБФ, "Van Gogh" и "Психомодо Поп".  Као и увијек најбоља забава резервисана је за "ОК камп" и "ОК stage" на којем ће наступити "Канда, Коџа и Небојша" и "Е-Play". На "Summer stage -у" публику ће забављати Ралон Бранцин, а  за афтер партy у „ОК stage"-у биће задужен „Banna zvuk " (Лука "ТБФ").

Љубитељи филмске умјетности уживаће у „ОК cinema" зони, која се и ове године реализује у сарадњи са Операцијом кино и Сарајево филм фестивалом, у оквиру које ће вечерас  бити приказан фим "Tour de France ".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана