Прво издање EXIT дискографске куће, трака "Universe" освојила сам врх Beatport Hype листе

Г.С.
Прво издање EXIT дискографске куће, трака "Universe" освојила сам врх Beatport Hype листе

Трака "Universe" коју је EXIT лансирао у сарадњи са нашим најуспjешнијим продуцентом електронске музике Space Motion-ом, обележила је почетак рада Soundspace музичке етикете у оквиру јединственог EXIT Ецхосyстема, а сада се нашла на првом месту Beatport Hype: Melodic & Techno листе.

Пjесма "Universe", коју уз новосадског умjетника потписује и позната америчка умjетница ЈЕС, тренутно се налази на неколико високих позиција широм музичких топ листа, и успjешно се бори са конкуренцијом од преко 25.000 нових издања која се на недjељној бази нађу на Beatportу.

Space Motion је већ 16 година радо слушано и препознатљиво име електронске музичке сцене. Из Новог Сада он је закорачио и освојио бине европских и азијских земаља у које је донио своју мјешавину посебне и јединствене енергије која исијава кроз жанрове као што су техно, прогресив, тех и дип хаус. О његовом успјеху много говори и чињеница да је прошле године освојио високо друго мјесто на Beatportовој листи најбољих артиста и то у једном од најпопуларнијих музичких жанрова – melodic techno -у! Испред њега нашао се једино двојац Артбат, док је иза себе оставио бројне великане као што је Соломунова издавачка кућа Diynamic.

Трака „Universe" је и прије самог изласка привукла велику пажњу када су је завртели Like Mike на Tomorrowland, али и Armin ван Buuren у свом чувеном podcastu "ASOT". Због повезаности коју Space Motion има са Exitом, назив траке понио је име теме овогодишњег издања фестивала, док је спот сниман управо на Dance Areni током његовог сета. Колаборација између Space Motionа и Exitа кроз траку „Universe" још једном је показала успjешну синергију домаћих брендова, док је EXIT Soundspace издавачка кућа подигла све на још виши ниво склопивши партнерство са глобалним дигиталним диструбутером Paradise Парадисе Worldwide.

EXIT Exhosystem основан је са циљем да перспективним и талентованим музичарима са наших простора и шире пружи свеобухватну подршку и шансу да развију успjешне свjетске каријере, кроз музички лејбл, артист менаџмент, букинг, менторство, али и сарадњу са водећим свjетским музичким звијездама и агенцијама, а у оквиру исте платформе, покренута је и издавачка кућа EXIT Soundspace.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана