Пријовићка доживјела драму прије концерта у Загребу

Г.С.
Пријовићка доживјела драму прије концерта у Загребу

Александра Пријовић доживјела је тешку драму уочи пет концерата које је одржала у Загребу.

Како каже извор, пјевачица се неколико дана прије полазак за Хрватску озбиљно разбољела, па је скоро остала без гласа. Одмах се обратила докторима који су јој преписали лијекове и инфузије, али и наредили строги одмор и мировање.

Александра се префорсира у посљедње вријеме и то се одразило на њен глас. Прво је сама покушала да се излијечи, али кад је видјела да је "ђаво однио шалу" обратила се љекарима. Доктор јој је преписао адекватну терапију, а колико је било озбиљна ситуација свједочи и то што јој је у кућу на Бежанијској коси данима долазила љекарска екипа како би јој давали инфузије. Њој је савјетовано да буде на кућном лијечењу и да никако не иде на пут и не форсира глас у таквом стању, како се ситуација не би додатно искомпликовала – прича извор, па наставља:

– Прији та опција није ни пала на памет. Све је објаснила доктору, али он је и даље био изричит и рекао јој је да, ако одлучи да пјева, то ради на своју одговорност. Све вријеме боравка у Загребу, она је била под терапијама и инфузијама. Посебно јој је било тешко на проби уочи првог концерта. Тад се баш сморила јер је и сама била свјесна да то није на нивоу који публика очекује од ње. Чим се вратила у хотел, била је опет прикључена на инфузију. Данима ништа хладно није окусила, пила је само чајеве и топле напитке, као и разне прашкове за прву помоћ код прехлада и грипа. Много је спавала, из хотела скоро да уопште није излазила, осим једном са баком и деком, кад су ишли да виде гдје су некад живјели. Одлучила је да се не форсира и да максимално штеди глас и на крају је све испало како је замислила – завршава извор, пише Курир.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана