Пријатељи нису заборавили Груа

Agencije
Пријатељи нису заборавили Груа

Марко Ђуровски је заједно с Виктором Савићем и Александром Радојичићем организовао продају мајица, а наводно сав новац дао је Даници Андонов и њеним синовима.

У петак ће се навршити тужних 40 дана откако је трагично настрадао Далибор Андонов Гру, а иако нико не може да надомјести губитак тате и супруга, његовој породици у помоћ су притрчали реперови пријатељи, међу којима су и познати глумци и пјевачи.

Наиме, Марко Ђуровски одлучио је да помогне удовици свог пријатеља, па је на фестивалу Фејк вер организовао продају својих мајица, а сав новац дао је Даници.

Зато су овај пријатељски и хумани гест одмах подржали и глумци Виктор Савић и Александар Радојичић, који су на својим Инстаграм профилима објавили ову вијест.

- У част нашег амбасадора, иконе хип-хопа, нашег брата Груа, сав приход од мајица које данас купите на фестивалу иде његовој породици - истакао је Виктор, а затим и Александар.

Иначе, Груова удовица, прије него што се породила, почетком двијехиљадитих, била је веома успјешна манекенка, али због удаје се одрекла иностране каријере. Након порођаја са старијим сином Вуком повремено је радила неке рекламе, а једно вријеме била је запослена и у једној туристичкој агенцији, да би се послије рођења другог сина Реље потпуно посветила породици, док је Гру био задужен за финансије.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана