Прича из угла мафијаша Френка Ширана

Агенције
Прича из угла мафијаша Френка Ширана

“Нетфликс” је објавио прву званичну најаву дугоочекиване биографске крими-драме “Ирац” у којој ће врхунске мафијаше глумити легенде Холивуда Роберт де Ниро, Ал Паћино, Харви Кајтел, Џо Пеши и Боби Канавале.

Радња обухвата два временска раздобља због чега су омиљени холивудски маторци морали да буду дигитално подмлађени, а за то је коришћена  слична технологија као у филму “Необични случај Бенџамина Батона”

Прича је адаптација књиге “ I Heard You Point Houses” аутора Чарлса Бранта у којој је прича о нестанку синдикалног вође Џимија Хофе представљена из перспективе његовог наводног убице, Ирца Френка Ширана.

Филм је режирао фантастични Мартин Скорсезе и ово је његов најскупљи филм до сада.

- Де Ниро је Ширан, плаћени убица који ради за мафију, и који је највјероватније повезан са нестанком Хофе (Паћино). Пеши игра улогу Расела Бафалина, шефа мафије поријеклом из Сицилије чија је мисија да уједини комплетну источну обалу у “Коза ностра” организацију. Његов противник је Анђело Бруно којег глуми Харви Кајтел - назначено је у најави филма, који ће отворити овогодишњи Њујорк филм фестивал, а у биоскопима би требало да буде приказан 27. септембра.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана