Преминуо Далибор Поповић Микша пјевач приједорског рок бенда Tattoo

nezavisne.com
Преминуо Далибор Поповић Микша пјевач приједорског рок бенда Tattoo

Београд - Пјевач и саксофониста групе "Tattoo" из Приједора Далибор Поповић, познатији као Микша, преминуо је јутрос у Београду од посљедица срчаног удара у 37. години. Био је ожењен и има трогодишњу кћерку.

Тужну вијест је за "Независне" потврдио и бубњар "Tattooа" Небојша Гачић Шоне.

Потресен због губитка пријатеља Гачић је казао да је Микша рођен у Загребу 1980. године, те да је Академију ликовних умјетности завршио у Бањалуци у класи професора Радомира Кнежевића.

Казао је да је Микша већ дужи период живио у Београду, те је кратко додао да је ово велики губитак за његову породицу и пријатеље, али и све оне који су га вољели због његове музике и сликарства.

Гитариста бањалучког састава "Тупас мене" Драган Моцоња такође је био шокиран овом вијешћу. Навео је да је Микшу познавао годинама, да су веома успјешно сарађивали, као и да је свака ријеч сувишна.

"Поред тога што је одлично пјевао, свирао саксофон и сликао, он је био душа од човјека. Не знам шта се ово дешава, ваљда овај горе за себе узима најбоље", рекао је Моцоња.

На друштвеним мрежама су се многи опраштали од овог свестраног умјетника, а међу њима је био и глумац Борис Шавија, који је написао: "Не могу вјеровати. Почивај у миру, пријатељу!"

"Пријатељ, врхунски музичар, прекрасна особа и брат! Почивај у миру, наш драги Микша", гласила је још једна порука.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана