Премијера нове ХБО серије "Бијели Лотос": Мрачна сатира у свијету богатих

Б.П.
Премијера нове ХБО серије "Бијели Лотос": Мрачна сатира у свијету богатих

Нова ХБО серија "Бијели лотос" (The White Lotus) имаће премијеру 12. јула на ХБО каналу у 20. часова.

Мини-серија коју је креирао Мајк Вајт друштвена је сатира смјештена у ексклузивно хавајско љетовалиште. У главним улогама су Мареј Бартлет, Кони Брајтон, Џенифер Колиџ, Александра Дадарио,Стив Зен и други. 

Серија прати одморе различтих хотелских гостију током једне седмице, док се опуштају у идиличном морском рају. 

Но, сваким даном у овим се на први поглед савршеним путницима, веселим радницима хотела и самом идиличном локалитету појављује све мрачнија комплексност.

Међу особљем у Бијелом лотосу су избирљиви управник Армонд, којем након изненадне трауме живот крене низбрдо, као и рационална водитељица спа центра Белинда, коју захтјевни гост увуче у свој емоционални вртлог. 

Међу гостима је породица Мошбашер коју чиние Никол, успјешна директорка, њен супруг Марк, који се суочава  са здравственим проблемом и комплексом инфериорности, затим њихов син тинејџер Квин, социјално неприлагођени гејмер који се први пут упознаје са љепотом природе те њихова кћи Оливија и њена пријатељица Паула, саркастичне студенткиње оштрог језика. Згодни, Шејн Пејтон, овдје је са својом прекрасном супругом Рејчел на меденом мјесецу, који крене у лошем смјеру. 

И на крају, ту је Тања, богата, нестабилна жена, која се опоравља од мајчине смрти, путује сама у хотел, тражи љубав и очајнички треба масажу.

Аутор, сценариста и редатељ Мајк Вајт, заслужан је и за извршну продукцију уз Дејвида Бернада и Ника Хола. 

Серија је снимана на отоку Мауи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана