Познат нови датум Стинговог концерта у Сарајеву

ГС
Foto: Архива

Нови датум Стинговог концерта у Сарајеву је 2. октобра за његов рођендан, што је прије неколико минута потврђено и на његовој званичној wеб страници www.sting.com.

Након пролонгирања мартовског дијела европске турнеје My Songs, званично су потврђени сви нови датуми концерата који су пролонгирани у том периоду. Сви који су купили улазнице, а не одговара им нови датум одржавања концерта, рефундацију новца могу извршити од 01. до 07. марта.

"Како смо обећали тако смо и учинили. У рекордном року смо успјели да потврдимо нови датум Стинговог сарајевског концерта. И то ни мање ни више, од понуђене двије опције, успјели смо концерт да закажемо 02. октобра на његов родјендана. Тако да ће препуна Зетра и Сарајево имати шансу да му то вече честитамо заједно сви родјендан. Огромна захвалност свим купцима улазница који су показали велико повјерење продукцијској кући Авалон, те чекали нови термин концерта. У сваком злу има нечега доброг, тако да ћемо овога пута умјесто у јакнама, на концерт Стинга ићи у мајицама ратких рукава", истакао је Бобан Милошески, власник продукцијске куће Авалон.

Сви они који нису обезбједили своју улазницу на вријеме и на листи су чекања, имаће прилику да путем портала купикарту.ба дођу до одређеног броја улазница за које је извршен поврат новца објавом новог датума концерта. Сва питања око рефундације улазница, можете послати путем маил адресе [email protected], или контактирати путем броја телефона 033/943-111.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана