Повратак Кајли Миног: Објавила албум “Disco” VIDEO

Г.С.
Повратак Кајли Миног: Објавила албум “Disco” VIDEO

Славна Аустралијанка Кајли Миног објавила је нови албум под именом “Disco”. Како је раније казала, албум је инспирисан звуковима “Студија 54” и њеним најдражим плесним ритмовима.

Посљедња три најавна сингла с новог албума, “Say something”, “Magic” и “I love it” најавили су јако добру музичку причу, коју су већ многи прогласили причом која би могла спасити 2020. годину, барем добрим плесом.
- Хвала свима за подршку и љубав према музици. Драго ми је да с вама могу подијелити лијепе вијести. Обавезно ми пошаљите своје реакције на албум и подијелите са мном своје плесне кораке - поручила је Миног.
Миног је посљедњи албум, под именом “Golden” издала 2018. године, али због кантри и поп призвук, критичари нису баш били благонаклони, рекавши да не звучи као Кајли. Затим је прошле године издала своју златну колекцију највећих хитова која је одмах заблистала на првим позицијама у Британији и Аустралији након чега је услиједио и запамћен наступ на британском Гластонбури фестивалу о којем се дуго причало.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана