Посљедње вече Бир феста обиљежили Ван Гог, Чутура, Пилоти

Танјуг
Foto: званична Фејзбук страница београдског Бир феста

БЕОГРАД - Најпосјећенији музички фестивал Бир фест затворен је данас у раним јутарњим сатима енергичним наступима рок група и музичара као што су Ван Гог, Артан Лили, Никола Чутурило Чутура, Кики Лесендрић и Пилоти, Атомско склониште и други.

Публика Бир Феста је у недјељу вече у музичком, слављеничком концерту за крај петодневног фестивала, дочекала чувену рокенрол тројку - Ђуле, Срба и Гага из састава Ван Гог, који су првим наступом у Требињу у јуну ове године званично и отворили своју концертну сезону, уз прославу 35. рођендана.

Директно са продуктивне турнеје у земљи и региону, неуморни рокери су низали хитове старијег и новијег датума, од култних нумера “Нек те тело носи”, “Киселина”, “Трагови прошлости”, “Неко те има”, све до пејсама са актуелног албума "Море без обала" (2019), гдје спада и “Емотивно миниран”.

Сет листа овог концерта је укључивала и неколико концертних химни - “Басна”, “Списак разлога”, “Коло” и “Анђеле мој брате”.

Готово највише публике се обично сакупи на концерту Ван Гог-а на Бир фесту, гдје доминирају гитара, бас, бубањ и препознатљиви вокал Звонимира Ђукића Ђулета, фронтмена бенда.

На репертоару се нашло 15 хитова овог рок састава у снажном једночасовном наступу, што им је био први концерт у Београду од избијања пандемије.

На Главној бини посљедње вечери ефектне свирке имали су чувени поп рок умјетник Кики Лесендрић и Пилоти са свим великим хитовима соло каријере и споменуте групе, алтернативни састави Канда Коџа и Небојша, Артан Лили, поп атракција Ђура и морнари, као и рокер Никола Чутурило Чутура и хрватски бенд Атомско склониште.

На бини Riff and Beer Stage наступили су панк рок група Бјесови, хард рок бенд Деца лоших музичара и блуз састави Тексас Флад и Зона Б.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана