После вишемјесечне паузе домаћи бендови најављују наставак концертних активности

Г.С.
После вишемјесечне паузе домаћи бендови најављују наставак концертних активности

Домаћа рок група “Негатив” послије одлагања усљед пандемије одржаће концерт у клубу Битеф арт кафе на Калемегдану у четвртак 3. септембра. Последњи наступ бенда “Ничим изазван” десио се крајем фебруара и сада су се наравно сви ужељели живог наступа, уз све мјере против ковида 19.

 

 

Након распродата два концерта крајем 2019. у Зимском клубу Битеф арт кафе, Негатив је поново на летњој сцени Битефа - Самер Стејџ, близу Тениских терена на почетку Калемегдана.

Лидерка бенда Ивана Петерс након паузе враћа се у великом стилу на музичку сцену као прва дама овог рок састава, али и као дио повратничке денс поп атракције деведесетих година ТАП 011.

Са оба популарна састава наступала је на Бир фесту 2019, када се испред бине окупило скоро 100.000 људи, на оба наступа.

Ивана и момци из групе настављају концертну турнеју поводом 20 година каријере, а како су чланови групе рекли, у таквом простору Битефа далеко је боља и блискија комуникација са публиком.

Ивана Петерс наступа паралелно и са музичарком Аном Станић у пројекту акустичног дуета, као и са Ðорђем Давидом на његовим концертима са бендом ''Деатх Саw''.

Негативе има четири студијска албума за собом и дуги стаж турнеја и концерата у престоници (Хала спортова, Калемегдан, Летња башта СКЦ…) и целој земљи.

Музичка група “Ничим изазван” после два одлагања услед пандемије дефинитивно ће имати концерт у земунском клубу Фест у петак, 4. септембра.

Концерт једног од најпопуларнијих домаћих бендова из Врбаса, осмочланог састава ''Ничим изазван'', био је прво заказан у јулу, онда је померен за август, и сада је на неки начин трећа срећа да се заиста одржи прве недеље септембра.

“Просто се не усуђујем да најавим концерт да не бих 'избаксузирао' и овај датум, јер нико не зна како ће се одвијати цела ова ситуација и у складу са тим мислим да ћемо вече у Фесту искористити да се бар, за то кратко време, подсетимо на то како је изгледало када је све било како би требало да буде”, искрен је фронтмен групе Борис Бакалов.

Гости на концерту ће бити пријатељи бенда - састав “(не)нормални”.

“Ничим изазван” је специфичан бенд који успева у каријери да напуни сваки простор за свој концепт серијал “Доубле Дате”, где по жељи доводи групе из региона и целе земље да са њима дели бину, те су тако угостили Детоур, Силенте, и мењали су локације з ате концерте поводом Дана жена 8. марта или на Дан заљубљених 14. фебруара (Дом омладине, Миксер, Суббеерни центар).

Следећи њихов концерт биће у Комбанк дворани 6. новембра.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана