Породила се глумица Јелисавета Орашанин

ГС
Породила се глумица Јелисавета Орашанин

Глумица Јелисавета Орашанин и кошаркаш Милош Теодосић добили су друго дијете.

Јелисавета Орашанин данас се породила и на свијет је донијела сина, преноси Б92.

Како се наводи, открила је да се добро осјећа, као и да све је протекло у најбољем реду.

Јелисавета је посљедње трудничке дане провела у Италији, у Болоњи, гдје породица Теодосић живи због Милошевог пословног ангажмана.

Јелисавета и Милош су у браку од јуна 2017. године, а у фебруару 2019. добили су прво дете, ћерку Петру, која је рођена у Америци.

Глумица је након прве трудноће отворено говорила о томе да се за потомство лавовски борила, јер је због тромбофилије имала проблем да остане у другом стању.

Када је одлучила да проговори о својој борби, то је урадила како би јавно охрабрила многе жене, које су одустале од борбе за мајчинство. Јелисавета је још тада показала колико јој је важно да утицај који има у јавности искористи на прави начин.

"Током читаве трудноће примала сам редовну терапију јер ми је дијагностикован висок ризик на тромбофилију. Нажалост, тестови су код нас веома скупи, тако да се раде тек пошто жена доживи три побачаја. Не волим да причам о приватним стварима, али ово искуство желим да поделим управо да бих женама пренела поруку да не одустају", рекла је тада за магазин "Сторy".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана