Полувријеме на Супер Боулу је на сцену довело носталгични хип-хоп и Еминема на кољенима

ГС
Foto: Агенције

Спортски спектакл за љубитеље НФЛ-а синоћ су приредили Лос Анђелес Ремси и Синсинати Бенгалси (23:20), а за музички дио, који многи такође узбудљиво ишчекују, побринуле су се реп и Р&Б звијезде.

Ове године је на полувремену Супер Боула доминирао хип-хоп, уз помоћ Р&Б-а, а звијезде попут Др. Дреа, Еминема, Снуп Дога те Кендрика Ламара заузеле су централно мјесто на највећем концерту у години.

Шоу је представљао праву посластицу за све који су одрастали у 90-им, а многи њихови хитови, као и пјесме покојног 2Паца, су нас помало вратили у 2000. године.

Концерт је отворен пјесмама "The Next Episode" и "California Love", а након њих је публику изненадио 50 Цент хитом "In the Club". Затим је на позорницу ступила пјевачица Mary J. Blige, која је отпјевала своје хитове. Услиједио је наступ Кендрика Ламара, који се одлично уклопио у шоу упркос томе што није америчка хип-хоп звијезда деведесетих.

Полиција је одлучила бојкотовати овај спектакл због репера Снупа Дога и Еминема, који су изабрали своје пјесме с погрдним ријечима упућеним полицији, преноси Кликс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана