Покрети Илона Маска постали хит на друштвеним мрежама

ГС
Foto: Танјуг/АП

Илон Маск био је гост изненађења током наступа комичара Дејва Чапела у Сан Франциску, а његови чудни покрети су убрзо постали хит на друштвеним мрежама.

Појављивање Маска на бини изазвало је различите реакције публике, а милијардер је док је публика звиждала направио неколико прилично чудних покрета.

– Даме и господо, направите буку за најбогатијег човјека на свијету – рекао је Чапел док је публика истовремено аплаудирала и звиждала.

– Звучи као да су неки од људи које сте отпустили у публици – нашалио се Чапел.

Претходно је Муск насумично заплесао пред публиком на представљању Теслиног програма електричних спортских возила још током 2020. године, а чини се да се на друштвеним мрежама не могу “заситити” плесних потеза директора Тесле.

Захваљујући наступу с Чапелом споменути снимак је поново постао хит на мрежама. На Твитеру су његове плесне “способности” изазвале низ коментара, а многи су заправо хвалили Илона упркос његовим “упитним” покретима.

Писали су да је битно не схватати све озбиљно и уживати у тренутку што је Маск и учинио. Други нису били тако благи те су искористили прилику да се нашале с оснивачем Тесле тврдећи да не плеше “већ шаље поруку ванземаљцима”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана