Почиње “Нектар ОК фест” на Тјентишту: Повратак музици у срцу природе

Г.С.
Почиње “Нектар ОК фест” на Тјентишту: Повратак музици у срцу природе

ФОЧА - Седмо издање “Нектар ОК феста” почиње вечерас на Тјентишту, а осим богатог музичког програма, за посјетиоце ће бити организоване промоције књига, филмске пројекције, рафтинг ријеком Таром, планинарске шетње и посјета неким од најљепших видиковаца у Националном парку “Сутјеска”.

Фестивалски камп биће отворен данас у 12 часова,
а првог дана фестивала на главној бини наступиће “Ван Гог”, Горан Баре и “Мајке”, “Бркови” и “Мореуз”. Раније током дана у “ОК кампу”, у оквиру дневног програма, посјетиоце ће забављати “Лав хантерс” и “Мортал комбат”.
Другог дана фестивала, сутра, на главној бини свираће “Бајага и инструктори”, ТБФ, “Буч Кесиди” и “Ху си”, а на бини у кампу Марчело и “Напети квинтет”, те “Атеист реп”.

Посљедњег дана фестивала, у недјељу, публика ће уживати у свиркама “Хладног пива”, Дарка Рундека, “Канде, Коџе и Небојше”, те “Сопота” на главној бини и “Зостера” и “Ритма нереда” на бини у ОК кампу.
Како је најављено, дневне журке резервисане су за почетак и крај дана, на љетној бини на базену, те навече на бини у кампу.

Од пратећих програма занимљив је књижевни кутак “Бук зона”, гдје ће бити промовисана књига “Бунт деце социјализма” Душана Весића (сутра) и “Проза и стихови” Марка Шелића Марчела (недјеља).

Уведена је “ОК Синема зона” на овогодишњем издању фестивала, тако да ће љубитељи седме уметности имати прилику да уживају у неколико филмских пројекција током трајања манифестације.

На програму су двије пројекције које ће сутра и прекосутра бити приказане на великом филмском платну од 21 час, и то “Небеска тема - прича о Влади Дивљану” и “Туста”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана