Почео “Езгит”

Срна
Почео “Езгит”

НОВИ САД - Музички фестивал “Егзит” отворен је вечерас на Петроварадинској тврђави у Новом Саду, а организатори очекују посјету више од 200.000 људи.

Фестивал је почео у 19.00 часова и траје до недјеље, 9. јула.

 


На овогодишњем “Егзиту” наступиће “Продиџи”, “Ву-танг клан”, “Скрилекс”, Ерик Придз, Нина Кравиц и други.

Фестивалска врата отварају се сваког дана у 19.00, а затварају у 3.00 часа ујутро. Током једне вечери посјетиоци могу на фестивал ући само једном и дужни су код себе увијек имају неки од идентификационих докумената.

Организатори су упозорили да улазе контролише и полиција како би се избјегло уношење забрањених предмета и супстанци на Фестивал.

“Егзитов камп” и ове године ће до 11. јула бити смјештен на новосадској плажи Штранд, уз Дунав.

И ове године уведене су посебне линије возова на релацији Београд-Нови Сад, па су поред више од 30 редовних дневних полазака, организовани и додатни, а сви возови стају на жељезничкој станици Петроварадин, у непосредној близини Тврђаве.

“Егзитова” картица за плаћање је и ове године службено и једино средство плаћања пића, хране и осталих производа на Фестивалу и биће доступна на свим уплатним мјестима на Фестивалу и у кампу.

Новац на ту картицу могуће је уплаћивати готовински или платном картицом, док је непотрошени новац могуће повратити на одговарајућим Фестивалским благајнама.

На Фестивалу ће све вријеме дежурати и екипе хитне помоћи, а постојаће и штандови за психолошку подршку посјетиоцима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана