Почела са емитовањем серија "Мој пријатељ" на Суперстару

Танјуг
Почела са емитовањем серија "Мој пријатељ" на Суперстару

Нова ТВ серија "Мој пријатељ" са Андријом Милошевићем почела је да се приказује синоћ на кабловском каналу Суперстар ТВ, у власништву Телекома Србије, који је и продуцент пројекта са кућом "БлекБук".

Сваког радног дана од 21 час, на том каналу гледаоци ће моћи да прате доживљаје познатог глумца и комичара који одлучује да лично упозна своје пратиоце на друштвеним мрежама и покаже шта је све спреман да уради за њих.

Серија није игране структуре, већ је у документаристичком стилу, пуна смијеха, необичних момената која илуструје на модеран начин предности и мане модерних дружења.

Осим занимљивих, откачених и веома различитих Андријиних онлине пријатеља, у епизодама се појављује и велики број познатих личности, међу којима је и најбољи тенисер света Новак Ђоковић.

Протагониста серијала, комичар лично, анализира ситуацију да кад већ на интернету и различитим друштвеним мрежама људи проводи већину слободног времена, требало би да се сви запитају да ли заиста познају своје дигиталне пријатеље.

На себи својствен луцидан начин, Милошевић покушава да одговори управо на ово питање и да фанове који му лајкују и коментаришу објаве, стави на тест пријатељства, одосно да ли ће бити ту када му затреба помоћ, да ли ће бити расположени за дружење са њим, као и да заједно прођу кроз различите ситуације.

У тим ситуацијама машта заиста може много тога да осмисли, од спонтаних посета рођенданским прославама до необичних објава на социјалним мрежама.

Авантуре, познанства, изненађења и нова искуства забележени су у форми документарца, а донијеће гледаоцима право освежење у тмурним зимским данима.

Глумачка звезда Милошевић недавно је такође у сарадњи са компанијом Телеком Србија и Суперстар ТВ био актуелан као главни јунак лиценциране серије "Слатке муке" од 30 епизода, која је током пандемије била приказивана сваки дан и на ТВ Прва и увесељавала гледаоце.

Осим тога, комичар је и даље део екипе крими серије "Убице мог оца" као озбиљан лик, негативац, а публика га је пратила и у мини серији "Бисер Бојане", ситкому "Мамини синови", док је у биоскопима имао забележена два хита током прошле сезоне - "Такси блуз" и "Екипа".

Нова серија "Мој пријатељ" емитује се на Суперстар ТВ каналу, који могу гледати корисници мтс ТВ-а, кабловског оператора Супернова и сателитске телевизије м:САТ ТВ, као и корисници у региону преко м:тел-а ЦГ и БиХ и широм света преко ГО4ТВ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана