Почела продаја специјалних пакета улазница за Exit

ГС
Почела продаја специјалних пакета улазница за Exit

НОВИ САД - Прослава 20. годишњице Exit фестивала биће одржана од 8. до 11. јула на Петроварадинској тврђави, а наступе су већ потврдила нека од највећих светских и регионалних имена, поручују организатори.

Поред имена као што су David Guetta, Eric Prydz b2b Four Tet, DJ Snake, Sabaton, Nina Kraviz i Paul Kalkbrenner, Tyga, Solomun, Denis Sulta, DJ Topic, Robin Sulz, Asaf Avidan, Satori, Boris Brejha, Honey Dijon, Hot Since 82, Meduza, Paul van Dyk, Artbat и Sheck Wes, наступиће и хитмејкер Робин Сулз, водећи немачки DJ и продуцент, затим изузетно цењени холандски уметник српског порекла Сатори ливе и надолазећа хaус звијезда Еце Екрен, те низ домаћих извођача који заокружују програм омиљене прогресивне транце бине Gaia Trance Xperiment.

Line up Gaia Trance Xperiment бине појачавају Modern8 Live, Magnetik Live, Zyce Live, Flegma Live, Ectima Live, Pura, Stole, Zarma, Vlada, Buca i Filip Nikolaević, TeToure, Lazanya B2B DJ Lyabidelic и DJ Albert, који се придружују већ раније објављеним Имагинариуму Live, Pionu Live, и DJ-ima Aquapipeu, DaPEACEu, Mandi, Moži i Chedi, наводи се.

Уједињени фестивали Србије, које предводе EXIT, Beerfest, Lovefest, Arsenal fest i Nišville, покренули су, иначе, националну кампању за вакцинацију, у чијем су фокусу млади, како би се дошло до циља, а он је да пре 21. јуна више од 50 одсто пунолетног становништва Србије буде вакцинисано, наводе организатори.

Кампања, која је реализована уз подршку националне платформе "Србија ствара", Министарства здравља и градова Београда и Новог Сада, делује у два правца: "Нечу више да играм / вртим / свирам сам(а)", који је намењен онима којима недостају фестивали и "Има ли неко бољу идеју", намењеног онима који нису сигурни да је вакцинација најбољи пут за излаз из пандемијске кризе, док је заједнички назив обе кампање "Вакцинација је једини начин да поново будемо заједно".

По протоколу који су недавно представили водећи српски музички фестивали, на такве ће манифестације моћи да уђу вакцинисани, они који имају потврду да су прележали Kовид-19 или поседују негативан PCR или антигенски тест.

Ограничен контигент улазница по промо цени од 6.990 динара и уз уштеду од 40 одсто налази се у продаји.

Улазнице купљене за издање 2020. важе за улаз на овогодишњи фестивал, а покренута је и популарна акција "Купи 4, зграби 5", која ће бити доступна до истека залиха.

Ограничен контигент једнодневних улазница по цени од 1.990 динара, уз 50 одсто попуста, биће у продаји од 1. јуна у подне. 

Улазнице се могу набавити путем званичне стране фестивала, као и путем продајне мреже Gigs Tix.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана