Почела продаја карата за концерт Брајана Ферија на Јахорини

Srna
Почела продаја карата за концерт Брајана Ферија на Јахорини

На Ја­хо­ри­ни ће 7. де­цем­бра би­ти одржан кон­церт чуве­ног бри­тан­ског поп пје­вача Бра­ја­на Фе­ри­ја, по­во­дом отва­рања но­ве ски-се­зо­не, са­оп­ште­но је из Олим­пиј­ског цен­тра "Ја­хо­ри­на".

Ди­ре­ктор Олим­пиј­ског цен­тра "Ја­хо­ри­на" Де­јан Ље­внаић ис­та­као је да је ри­јеч о ве­ли­ком кон­цер­ту са свјет­ском зви­јез­дом, као и да Ја­хо­ри­на "по­но­во си­ја олим­пиј­ским сја­јем".

"Циљ нам је да Ја­хо­ри­ну и ову зе­мљу пред­ста­ви­мо у нај­бо­љем све­тлу. Жели­мо да прва асо­ци­ја­ци­ја на нас у све­ту бу­де до­бра за­ба­ва, одлично ски­ја­ње и бо­га­та ту­рис­тичка по­ну­да, а не рат и не­га­ти­вна де­ша­ва­ња ко­ја су, нажалост, обеиљежила де­ве­дес­те го­ди­не про­шлог вије­ка", каже Ље­внаић.

Пре­ма ње­го­вим ри­јечима, Ја­хо­ри­на је прва пла­ни­на у ре­ги­ону ко­ја ор­га­ни­зу­је кон­цер­те свјет­ских раз­мје­ра и ра­ди про­мо­ци­ју на свјет­ском ни­воу.

"Жели­мо да сви чују за Ја­хо­ри­ну и уве­ре се у до­маћин­ски прис­туп и по­ну­ду ски-цен­тра ко­ји је ра­ме уз ра­ме са европ­ским дес­ти­на­ци­ја­ма", до­дао је он.

Ула­зни­це за кон­церт овог чуве­ног бри­тан­ског поп пје­вача, тек­сто­пис­ца и му­зичара, у про­да­ји су од да­нас, а мо­гу се ку­пи­ти у хо­те­ли­ма "Тер­маг", "Вучко" и "Ла­ви­на" на Ја­хо­ри­ни, као и на ин­тер­нет стра­ни­ци ку­пи­кар­ту.ба.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана