Пјевачица Кејти Пери новим спотом потврдила трудноћу VIDEO

Агенције
Пјевачица Кејти Пери новим спотом потврдила трудноћу VIDEO

Страни медији брује о томе како је Кејти Пери трудна и какко је то коначно потврдила у свом новом споту за пjесму "Никад нисам носила бијело" (Never Worn White), посвећењу њеном вјеренику Орланду Блуму.

Како пише Евенинг Стандард, Кејти Пери и Орландо Блум ће своје прво дијете добити овог љета што је и пјевачица открила у свом новом споту.

Дуго су кружиле гласине о њеног трудноћи кад год би јој се видео стомак у некој уској хаљини, али сада је пјавачица одлучила да то открије јавности на веома лијеп начин.

Спот и пјесма посвећене су њеном вјеренику Орланду Блуму. А како би пјевачица боље описала како се осјећа него пјесмом? А изгледа да је то био и најлакши начин да саопшти да је трудна.

У споту је отворено оказала стомачић, а након што је објавила спот, на свом Твитер налогу је написала да јој је драго што више то не мора да сакрива.

Убро након што су јој многобројни обожаваоци честитали, направила је духовит видео, па се може лако закључити да, заправо, више не би ни могла да сакрије стомак.

Многи су поред дивне вијести коју је објавила, приметили, односно, сјетили су се да је она ипак била у браку раније, па ова пјесма ипак звучи мало чудно, а пјевачица је на те коментаре рекла:

„Истина је да никада нисам носила бијело. Прије десет година носила сам сиво, тако да ће ово заиста бити први пут да носи бијело".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана