Пјевачица Александра Радовић: Још пјевам о старој љубави и трептају срца

Agencije
Пјевачица Александра Радовић: Још пјевам о старој љубави и трептају срца

Претпосљедњег дана прошле године, Александра Радовић објавила је нову пјесму, а за неколико дана биће објављен и њен албум. На пословном плану у 2020. годину пјевачица је ушла на најбољи могући начин.

 

 

 

У једном разговору недавно је објаснила како јој није значајно било какво приклањање трендовима.

- То сам ја. Сета коју ја дефинитивно имам у свом бићу. Не желим да се приклоним трендовима. Још певам о оној старој љубави коју памтимо, о труду у љубави, о погледу, трептају срца - навела је Радовићева.

Како је нагласила, пјесма је најавила албум који ће бити објављен на Дан заљубљених, 14. фебруара.

- Био је један сингл у међувремену, али прошло је скоро три године од изласка претходног албума, што је за мене супер. Ово је у рекордном року нови албум који је направљен и снимљен. Песма је најавила албум који излази до Дана заљубљених  - објаснила је Радовићева.

Читава екипа која је радила на албуму, истиче пјевачица, дала је много од себе у умјетничком и музичком смислу.

- Радујем се новим песмама. Кад се људима допала “Где ћеш ову ноћ”, онда верујем да ће им се овај албум још више допасти - навела је Радовићева.

Коментаришући колико је тешко остати досљедан себи, одржати квалитет, а бити другачији, она је истакла да то покушава да уради у продукцијском смислу.

- Ја сам то што јесам и не желим да побегнем од тога. Не желим да се приклоним трендовима. Мислим да тога има на претек, сви су у неком тренду, а мени је важно да моје песме остану и, за неких пар деценија, кад мене не буде било, да млади људи неку од мојих песама обраде и да кажу да је постојала нека жена која је живела за музику. Није све у трендингу - додала је Радовићева.

Она је навела да приликом настанка албума, пјесме бирају њу.

- Било је ситуација када нисам хтела да узмем песме, па су ипак завршавале као моје. Песма “Бескрајно”, рецимо, која је дивно прошла на претходном албуму. Није ми била интересантна. На наговор сарадника ставила сам је на албум и ето прошла је - открила је пјевачица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана