Пјевач се каје због свог највећег хита јер вријеђа жене VIDEO

Агенције
Пјевач се каје због свог највећег хита јер вријеђа жене VIDEO

Пjевач Фарел Вилијамс дао је интервју часопису GQ и у њему се осврнуо на контроверзе које је изазвала његова мегапопуларна пjесма “Blurred Lines”.

Фарел је пјесму снимио 2013. године с колегама Робином Тикеом и Ти-Ајем.

Амерички музичар, продуцент и модни дизајнер признао је како је данас и те како свјестан да су стихови споменутог сингла сексистички и шовинистички, али додаје како испрва уопште није могао да схвати зашто су је многи слушаоци доживјели као својеврсно позивање на секс без пристанка, то јест на силовање.

“У вријеме моје младости неке ствари биле су допуштене, али данас нема шансе да ће их јавност толерисати... Објективизирање жена више не пролази... Искрено, стидим се неких старих стихова које сам написао и зато их више ни не изводим на концертима. Требало ми је пуно времена и личног раста да дођем до те тачке размишљања”, изјавио је популарни амерички музичар у интервјуу.

Вилиамс је додао како му у почетку нису биле јасне негативне реакције на пјесму, јер су је, рекао је, “и многе жене стално пјевушиле”, пише index.hrр. Онда је схватио да се “већина мушкараца у покушају искоришћавања жена служи управо језиком и ријечима које је он користио у спорном синглу”.

“Знам да то желиш... Сигурно желиш да будеш неваљала... Иако се лично никада тако нисам понашао, спознаја о правом значењу тих стихова и како они утичу на жене дотукла ме је”, рекао је Фарел.

“Култура у нашој земљи је шовинистичка и неке моје пјесме су, нажалост, доприњеле томе”, закључио је Вилијамс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана