Питер Динклиџ без длаке на језику: Због овога избачен дио његовог говора са додјеле награда VIDEO

Агенције
Питер Динклиџ без длаке на језику: Због овога избачен дио његовог говора са додјеле награда VIDEO

Питер Динклиџ синоћ је освојио награду “Еми” за изванредну споредну мушку улогу у драмској серији, за улогу Тириона Ланистера у “Игри престола”.

Говор којим се захвалио свима на крају није у цијелости емитован због неких непримјерених дијелова које су продуценти одлучили да исјеку, преноси index.hr.

“Немам појма шта ћу рећи, али идемо. Сматрам се таквим срећником што сам члан заједнице која није ништа друго него одраз толеранције и различитости. Иначе не бих ни стајао на оваквој позорници. Прошло је десетак година, све речено и учињено, од тренутка када сам упознао Дејва и Дена па све до сада. Нисам имао појма у шта сам се упустио, али знао сам да су они баш сјајни. Знојили смо се и смијали. Дејв и Ден, за вас смо дословно прошли кроз ватру и лед. И све бих то поновио од срца”, био је говор који су гледаоци могли да чују на телевизији, али један део је у њему недостајао.

Динклиџ је Дејвида Бениофа и Дена Веиса назвао “најталентованијим ј*беним људима”, додавши како га није брига јер је све ионако готово. Тај су дио продуценти избацили приликом преноса, сматрајући га непримереним за телевизију.

Иначе, ово је била историјска побједа за Питера: то је први пут да је глумац освојио четири Емија за исту споредну улогу у драмској серији. Такође, “Игра пријестола” по четврти је пут проглашења најбољом телевизијском серијом, што је још један од успјеха и за самог Динклиџа.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана