Пети Десант Фестивал од 1. до 3. аугуста у Јајцу

Г.С.
Пети Десант Фестивал од 1. до 3. аугуста у Јајцу

У Јајцу ће од 1. до 3. аугуста бити одржано пето издање Десант Фестивала, који и ове године доноси богат и занимљив програм, прилагођен различитим музичким укусима.

Десант 2024. бит ће отворен у четвртак, 01. аугуста концертом Јусуф Бркић Севдах Триа на стејџу покрај Катакомби на Јајачкој тврђави. Улаз на овај догађај биће могућ искључиво уз позивницу.

У петак, 2. аугуста на Водопад Stageу прво ће наступити Права Ствар – Трибуте то Здравко Чолић, са репертоаром највећих Чолиних хитова. Након тога концерт ће одржати Бајага и Инструктори, који ове године обиљежавају фантастичних 40 година дјеловања на музичкој сцени.

Задњег дана Десанта, у суботу 3. аугуста ће на Водопад Stageу наступити Јала Брат & Буба Kорели, који су недавно објавили други дио албумаGoat Season ", након чега су њихове нове пјесме са милионским прегледима заузеле топ позиције на YouTube трендингу.

ОГРАНИЧЕН БРОЈ ПРОМОТИВНИХ УЛАЗНИЦА У ПРОДАЈИ

Улазнице по промотивној цијени од 20 КМ могу се купити на www.kupikartu.ba. Због специфичности локације, број улазница је ограничен и очекује се да ће бити распродане великом брзином. Након што се распродају улазнице по промотивној цијени, цијена улазница ће бити већа. Зато пожурите по своју на www.kupikartu.ba.

Улазнице за концерте испод Водопада ће се од 15. јула моћи купити и у Туристичком инфо центру у Јајцу.

 

Видимо се у Јајцу на Десанту

Десант Фестивал се од 2020. године одржава у Јајцу са намјером да употпуни љетну туристичку понуду Јајца и буде додатни мотив за посјету Јајцу, граду богатог културно-хисторијског наслијеђа и спектакуларне природе.

Десант 2024. одлична је прилика да се проведе незабораван викенд у Јајцу, ужива у атрактивним музичким догађајима, али и истраже бројне атракције Краљевског града Јајца, у којем је чак 30 атракција које су на листи националних споменика БиХ.

Организатори Десант Фестивала су Иницијатива Одмори у БиХ и ЈУ Агенција за културно-повијесну и природну баштину и развој туристичких потенцијала града Јајца, уз подршку Општине Јајце и општинског начелника Едина Хозана, Владе Средње-Босанског кантона, те министарстава околиша и туризма, те културе и спорта ФБиХ.

Више информација о Десант Фестивалу може се пронаћи на њеб страници www.desant.ba

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана