Папрене цијене за најлуђу ноћ: Ево колико коштају улазнице за наступ најпопуларнијих пјевача

Г.С.
Папрене цијене за најлуђу ноћ: Ево колико коштају улазнице за наступ најпопуларнијих пјевача

До новогодишње ноћи остало је још 15 дана, а већ је познато ко ће гдје наступати, али и ко је папрено наплатио улазак.

Бројне домаће звијезде су увелико заказале наступе по београдским клубовима, сплавовима, ресторанима, и са вјерном публиком ће дочекати 2024. годину.

Млада музичка звијезда Александра Пријовић пјеваће у престоници, а карте за њен наступ су од 120 евра, 140 евра, 160 евра, 180 евра, 220 евра у зависности од позиције стола или сепареа.

Фолкер Радиша Трајковић Ђани и Јана Тодоровић заједно наступају у Београду, а цијена за њихов наступ је 100 евра, 120 евра за црвену зону, 150 евра за златну зону, 170 евра за VIP зону.

У новогодишњој ноћи у једном хотелу Мајдан госте ће забављати забављаће Барбара Бобак и Слоба Радановић. Цијена по особи се креће од 100 евра до 180 евра у зависности од позиције стола у самој сали и укључује елегантно мјесто за сједење и комплетну вечеру, пише Блиц.

У новогодишњој вечери на једном београдском сплаву наступају Аца Лукас и Сања Вучић. Цијена по особи се креће од 170 евра до 250 евра у зависности од позиције стола у самој сали.

Фолк дива Светлана Цеца Ражнатовић за дочек ће пјевати на Златибору. Цијене карата крећу се од 50 евра до 160 евра, у зависности од позиције стола у сали.

Снежана Ђуришић са бендом ће бити задужена за луду новогодишњу ноћ. Цијена по особи је од 100 евра и 120 евра и укључује елегантно мјесто за сједење.

У новогодишњој ноћи у једном београдском клубу ће наступати Вања Мијатовић. Улазница је 55 евра, алл инцлусиве.

За новогодишњу веселу атмосферу у хотелу у Београду побринуће се Наташа Беквалац. Цијена по особи се креће од 190 евра до 350 евра у зависности од позиције стола у самој Сали.

Сека Алексић ће пјевати у једном хотелу, а цијена карте по особи креће се од од 180 до 200 евра.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана