Овогодишњи Нектар ОК фест спрема занимљиву филмску зону

ГС
Foto: Независне

Нектар ОК Фест, доноси још нових садржаја. Љубитељи филма уживаће и ове године на Тјентишту у филмским пројекцијама које су на програму у оквиру “ОК Cinema Zone”.

Уз одличан музички програм, промоције књига, те адреналински доживљај националног парка Сутјеска, програм ОК Cinema Zone употпуњује садржај фестивала, те љубитељима седме умјетности пружа јединствен доживљај филмских пројекција на отвореном, под звјезданим небом на Тјентишту.

На програму су двије филмске пројекције које ће 14. и 15. августа бити приказане на  великом филмском платну од 21 у ОК Цинема зони која је лоцирана испред Хотела „Младост” на Тјентишту, преносе Независне.

Филм „Небеска тема – прича о Влади Дивљану”, режисера Младена Матичевића је документарац са елементима играног филма о познатом музичару, текстописцу и фронтмену бенда Идоли, Влади Дивљану. Филм режисера Андреја Коровљева, „Туста” је  документарни филм о највећем фронтмену екс-ју панк-рок сцене, човјеку који је прерастао музику и постао симбол слободног мишљења и здравог разума – Бранку Чрнцу Тусти, фронтмену бенда КУД Идијоти.

Уз садржајан програм и разноликост спојева у виду, музике, филма, промоција књига, рафтинга и планинарења, Тјентиште ће од 13. до 15. августа засигурно бити епицентар најбоље забаве у региону. Уколико још нисте осигурали своје мјесто, у понуди је пакет ОК камп (камп мјесто + улазница) по цијени од 40 КМ. Овај пакет биће доступан и током трајања фестивала на рецепцији ОК кампа. Све информације о програму и понуди потражите на званичној фестивалској страници www.okfest.net

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана