Ово су најчуднији наступи на Евросонгу: На попису се нашао и представник БиХ VIDEO

Г.С.
Ово су најчуднији наступи на Евросонгу: На попису се нашао и представник БиХ VIDEO

Популарно музичко такмичење Евросонг већ дуги низ година доноси занимљиве и неконвеционалне наступе. Међутим, неки наступи привукли су пажњу унаточ њиховом пласману.

Тако се на Youtube каналу “Good Evening Europe” налази видео који је обухватио је неке од најчуднијих наступа Евросонга. На овом попису нашао и БиХ Елвир Лаковић Лака који је БиХ представљао 2008. године, а моменат којег су сматрали најчуднијим јесте његов излазак из корпе за веш.

Први на попису се нашао представник Бјелорусије из 2016. године - Иван с пјесмом “Help you fly”. Његов перформанс остао је запамћен по великом дисплеју на којем је он приказан гол заједно с вуком. Представник Италије из 2017. године Франческо Габани с пјесмом “Occidentali's Karm” довео је маскоту гориле која је много збунила фанове Евросонга.

Много пажње привукли су и представници Молдавије 2010. године када су се представљали с пјесмом “Run away”. Пјесме почиње с феноменалним звуком виолине, а онда негдје на половини пјесме долази до контроверзног плеса на сцени који алудира на секс. Сличан наступ имали су и представници Аустрије из 2012. године.

Када је ријеч о осталим представницима из региона, пажњу су привукли и представници Црне Горе из 2012. и 2013. године. Рамбо Амадеус такмичио се с пјесмом “Еуро неуро”, чији се наступ сматра једним од најлошијих наступа у историји овог такмичења.

На попису су се нашли и представници Хрватске из 2008. године - Краљеви Улице & 75 Cents с пјесмом “Romanca”. Публика је била изненађена моментом када човјек у бијелом одијелу излази почине да галами. Овај тренутак многима је био чудан.

И представници Србије налазе се на овој листи. Марко Кон и Милаан с пјесмом “Ципела” такмичили су се 2009. године.

На крају пописа, очекивано се нашла Финска са својим представницима Лорди и пјесмом “Hard Rock Hallelujah”, која је уједно и побиједила 2006. године. Њихов наступ привукао је највише пажње до сада, јер чланови бенда носе језиве маске, које наводно не скидају готово никада.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана