Oви глумци мрзе улоге које су им донијеле богатство и славу

Агенције
Oви глумци мрзе улоге које су им донијеле богатство и славу

Многи гледаоци поистовећују своје омиљене глумце са улогама у којима их гледају на малим екранима, не слутећи да многи од њих заправо не воле улоге које су их прославиле.

Ангус Ти Џоунс

Овај младић вам је вероватно познатији као Џејк из серије "Два и по мушкарца". Ангус је прије неколико година открио да сматра да нико не би требало да гледа дотичну серију због њеног садржаја, и да више не жели да глуми у њој. Разлог су његова вјерска уверења.

Кејт Винслет

Филм "Титаник" из 1997. године један је од најуспјешнијих биоскопских хитова, а у њему се истакла Кејт Винслет, у улози Роуз. Иако је цио свијет био опчињен њеном глумом и љубавном причом између Џека (Леонардо Дикаприо) и Роуз, Кејт уопште није била задовољна својом глумом. Наводно ју је нервирала и насловна пјесма "My Heart Will Go On ".

Роберт Патинсон

Најпознатији вампир на свијету не крије да му "Сумрак" није најдражи пројекат. Неколико пута је изјавио да му Едвард Кален одбојан, штавише, да му прилично иде на живце, а глумца нарочито нервира кад га поистовећују са ликом који је тумачио.

Кетрин Хигл

Глумица која се прославила улогом у серији "Увод у анатомију" зажалила је што је пристала да игра у хиту "Knocked Up". Кетрин сматра да је ријеч о сексистичком филму, иако већина критичара ту улогу сматра њеном најбољом.

Мишел Фајфер

На почетку своје каријере, Мишел је играла у наставку популарног мјузикла "Бриљантин", а тог наступа се и данас стиди. Сматра да је филм био изузетно лош, а за свој избор улоге криви недостатак глумачког искуства.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана