Откривена велика тајна серије “Бољи живот”: Већ 25 година се шути о овоме

Г.С.
Откривена велика тајна серије “Бољи живот”: Већ 25 година се шути о овоме

Синиша Павић је направио једну огромну грешку у серији "Бољи живот", тврди Фацебоок страница “Дневна доза просечног адвоката”.

Наиме, како се наводи на тој Facebook страници, када је Гигина сестра оставила тестамент, у којем је за своје тестаменталне насљеднике одредила Гигину дјецу (Виолету, Гузу и Слободана), постављајући им, њима тешке услове, које прво морају испунити како би били оглашени за насљеднике (Виолета да се уда, Гуза да нађе посао, Слободан да заврши разред врлодобрим успјехом – што је суштински засплет серије), није требало кренути путем остваривања тих постављених услова, већ су тестаментални насљедници једноставно могли да се не прихвате насљедства.

– Тада би цјелокупну заоставштину одмах наслиједио Гига, као једини законски насљедник своје сестре. Тако би Попадићи паре узели одмах, платили би Мацоли споменик (испунили и налог), и не би било серије уопште. Поставља се онда питање зашто адвокат Радујковић није кренуо у том правцу, него је Гиги рекао да у тестаменту нема ниједне рупе – наводи се на страници.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана