Откријте магију истока Србије уз „Бохемију" и сингл "Путујемо" VIDEO

Б.П.
Откријте магију истока Србије уз „Бохемију" и сингл "Путујемо" VIDEO

НИШ - Састав „Бохемија" представио је трећи сингл са албума "Путујемо" који је објављен крајем 2021. године од стране издавача „Поп Депресија - Кишобран колектив".

Насловна тема отвара трећи студијски албум за многочлану нишку групу, а видео је режирао Владимир Ђорђевић. Прва два сингла са "Путујемо", пјесме "Лево око" и "Сидро", свака на свој начин прошириле су палету боја у музици „Бохемије", а и "Путујемо" баца још пар слојева на ескапистички акварел Јанка Џамбаса и екипе.

- Путујемо је песма која отвара истоимени албум „Бохемије" и позива све присутне да спакују своје кофере, обуку најудобније ципеле (за плес), али и зароне до самог дна сопственог ума. Владимир Ђорђевић, редитељ овог спота, желео је да приближи публици атмосферу која генерално обележава наше дружење и заједничко бивствовање. Песмом поручујемо гледаоцима, сем очигледног путовања у плавом хипи комбију по предивним пределима источне Србије, да зађу у тематику целокупног албума који позива све присутне да утону у своје најдубље мисли, исповести, снове и маштања. Путујмо уз "Путујемо", како ногама, тако и главама, јер никад не знамо где ће нас нова искуства, погледи, мишљења и снови одвести, рекао је Џамбас.

Сем редитеља Владе Ђорђевића, у реализацији споту учествовали су сниматељ Бојан Ранђеловић, асистент снимања и фотограф Душан Драгосављевић и дрон оператер Милан Костадиновић. „Бохемија" ће прије уласка у студио и почетка снимања пјесама за четврти албум објавити још један сингл и тиме ће албум "Путујемо" бити визуелно заокружен.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана