Отказани наступи демо бендова, наставак “Демофеста” почиње ревијалним програмом

Миланка Митрић
Отказани наступи демо бендова, наставак “Демофеста” почиње ревијалним програмом

БАЊАЛУКА - Због могућности појаве нових падавина у наредних неколико часова, организатори “Демофеста” одлучили су да откажу наступе демо бендова током финалне вечери, а фестивал да отворе ревијалним дијелом програма.

- Жири овогодишњег фестивала донио је одлуку да побједнике Демофеста прогласи на основу њихових наступа током двије полуфиналне вечери. Тако да, три најбоља бенда која добијају награде у вриједности од 5.000, 2.000 и 1.000 евра биће проглашени вечерас, када ће бити додијељена и награда “Плави бас” за најбољег басисту међу такмичарима - саопштили су организатори.

С обзиром на то да су наступи демо бендова отказани, музички програм ће почети од 21.30 часова, а капије тврђаве Кастел биће отворене од 21 час.

Ревијални дио програма на главној бини вечерас предводе “Лајбах”, Паров Стелар и Кирил Џајковски, док ће на “Самер стејџу” наступити Мацха Равел, Бојана Вунтуришевић, “Саншајн”, “Ниплпипл”, “Покет Палма” и Рони Сајз. На “Сајлент стејџу” наступиће МКДСЛ са својим сетом “Клубославија”.

Када је ријеч о сатницама на главној бини, вече ће почети наступом Парова Стелара у 21.30 часова, док је наступ “Лајбаха” предвиђен за 23.30. Наступ Кирила Џајковског требало би да почне у 1.30.

Свим посјетиоцима који су купили карту за друго вече фестивала биће омогућено да са истом картом на фестивал уђу и вечерас.

Све информације доступне су на “Инстаграм” и “Фејсбук” страницама “Демофеста”, гдје ће бити редовно ажуриране

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана